Uvjeti korištenja


Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja i slika (screenshot) ako za to nemate izričito dopuštenje od autora.

Sav sadržaj na internet stranici kalkulator.com.hr je informativnog karaktera, vlasnik web stranice kalkulator.com.hr ne snosi odgovornost za bilo kakvu netočnost u objavljenim podacima.

Linkovi na druge web stranice

Kako nemamo nadzor nad dokumentima, podacima, informacijama na drugim Internet stranicama koje su linkane u tekstovima na kalkulator.com.hr u potpunosti se odričemo svake odgovornosti vezane uz sadržaj na tuđim stranicama čiji sadržaj ne stvaramo. Ne odgovaramo za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Zlatni rez

Zlatni rez je pojam korišten u matematici i fizici, a označava odnos koji se smatra optimalnim u nekom procesu raspodjele.

Vrijeme

Kalkulator za računanje vremenskog perioda između zadatih datuma, npr:. starost u godinama, mjesecima danima i satima

Medijan

Kalkulator za Izračun medijana, zbroja i prosjeka u zadanom nizu

Stošac

Volumen stošca izračun u litrama kalkulator za izračun

CMS

CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem je vrsta softvera koji omogućuje pojedincima i organizacijama jednostavno upravljanje i objavljivanje web sadržaja. 

QR code

QR Code je dvodimenzionalni barkod koji mogu čitati pametni telefoni. Može sadržavati više od 4000 znakova

Temperatura

Kalkulator konvertira temperaturu iz Celzijua  u Farenhajte. Po Farenhajtu led se topi na 32 °F a voda ključa na 212 °F, temperatura u stupnjevima je °C = (°F – 32) / 1.8

PDV kalkulator

Kalkulator za izračunavanje poreza na dodatnu vrijednost (PDV-a) brzo i jednostavno, dodavanje i izbijanje pdv-a