Kalkulator Kredita

Kalkulator kredita služi za okvirni izračun rate kredita, za izračun unesite traženi kredit, kamatnu stopu i razdoblje otplate kredita (u godinama).

Klikom za izračunaj se prikazuje ukupan iznos kredita (glavnica  plus kamata), a  u polju Anuitet se prikazuje mjesečna rata kredita. Anuitet je iznos kojim se otplaćuje kredit za vrijeme otplate. Anuitet sastoji se od kamate i glavnice, a omjer iznosa kamate i glavnice se mijenja tijekom otplate kredita. U pravilu na početku otpalte kredita plaćate veći udio kamate u odnosu na glavnicu, a pri kraju otplate iznos glavnice se povećava tj kamata ide prena nuli. Izračun isključivo informativnog karaktera i vrijedi za fiksnu kamatnu stopu. 

Traženi Kredit:
Mjesečni anuitet:
Kamatna stopa (%):
Razdoblje (god.):
Za izračun mjesečnog anuiteta unesite vrijednosti za: traženi kredit, kamatna stopa i trajanje kredita u godinama i klkinite na Izračunaj. 


Površina

Konvertira mjerne jedinice površine

Prosjek

Kalkulator za izračun prosjeka ili aritmetičke sredine od zadanog niza brojeva

Vješala

Cilj igre je pogađanje riječi klikom na slova , potrebno je pogoditi pojam koji se traži

Zlatni rez

Zlatni rez je pojam korišten u matematici i fizici, a označava odnos koji se smatra optimalnim u nekom procesu raspodjele.

Marža

Izračun bruto marže i postotak marže, za početnu i prodajnu cijenu proizvoda

Euro

Kalkulator za izračun inflacije eura od 1997 godine, 147 eura danas vrijedi kao 100 eura 1997

Brojač riječi

Brojač rečenica, riječi i slova u tekstu

Home

Kalkulator online za izračun složenih matematičkih izraza sa pregledom liste povijesti rezultata, kalkulator valuta i kalkulator kredita