Kalkulator napojnica

Napojnica je dodatni iznos novca koji se plaća uslužnim radnicima (konobari, frizeri, mehaničari) za pruženu uslugu. Iznosi napojnice razlikuje se u različitim dijelovima svijeta. U nekim zemljama poput Japana, napojnice se smatraju uvredljivim i ponekad se mogu protumačiti kao mito. U drugim zemljama, kao što su Sjedinjene Države, napojnice se očekuju (minimalno 15%), u mnogim slučajevima se čak i uračunavaju u naknadu uslužnog radnika. Kalkulator za izračun napojnice izračunava napojnicu u iznosu od 2, 5, 10, 15, 20, 25 i 50 posto od cijene računa.

Cijena:
 
 
Prosjek

Kalkulator za izračun prosjeka ili aritmetičke sredine od zadanog niza brojeva

Zlatni rez

Zlatni rez je pojam korišten u matematici i fizici, a označava odnos koji se smatra optimalnim u nekom procesu raspodjele.

Ravna Zemlja

Izračunava udaljenost horizonta od promatrača koji se nalazi na određenoj visini, te skriveni dio objekta koji je na određenoj udaljenosti od promatrača

Radni sati

Izračun razlike između dva vremena u satima i minutama, odnosno računanje radnog vremena u tjednu od vremena početka do vremena kraja rada

CMS

CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem je vrsta softvera koji omogućuje pojedincima i organizacijama jednostavno upravljanje i objavljivanje web sadržaja. 

Vješala

Cilj igre je pogađanje riječi klikom na slova , potrebno je pogoditi pojam koji se traži

Generator riječi

Generator za nasumične riječi koji generira slučajnu riječ na hrvatskom ili engleskom jeziku. Hrvatski Word Generator je savršen alat koji će generirati slučajnu riječ po postavljenom filteru.

Površina na karti

Prikaz površine na karti odabirom točaka poligona